Blog

Categorie: Schoonheidssalon

Grijs haar?

Is je haar grijs? Geef het dan een zilver of honing spoeling om er wat helderheid of warmte aan te geven. Ben je daar nog niet aan toe. Zorg dan dat je haarverfkleur dezelfde koele of warme tint heeft als je had maar dan net een of twee tinten lichter. Anders wordt het contrast te groot en krijg je een onnatuurlijke hardheid in je gezicht. Ook lichte plukken maken het geheel zachter en jaja let op dus ook jonger.
Gepubliceerd op 16 mei 2015 om 00:12

Tags:
Categorie: Kledingadvies

Welk model past bij jou?

Echt mijn ding. Jou te laten zien hoe je je min puntjes kunt camoufleren en je plus puntjes kunt accentueren. Zodat ze tegen je zeggen" ja maar jij hebt een mooi figuur", dan denk jij "hi hi ze moesten eens weten, kwestie van slim corrigeren.,hi hi" loop je trots verder in je perfect zittende jurkje. Ben je de PEER? Maak boven breed op de heupen aangesloten en gerend uitlopend. Ben je RECHT? Maak in de taille een riempje(suggereert taille)schouders verbreden. Bij beide figuren creƫer je zo de zandlopersvorm. Appeltje Eitje. Blij de feestdagen in. Succes.
Gepubliceerd op 16 mei 2015 om 00:12

Tags:
Categorie: Algemeen

Het snelle bruidje

En daar zat ik dan in een kleine huiskamer met vier kwispelende hondjes aan mijn voeten, drie arrogant kijkende katten in hun mandjes, en in de tuin liepen ook nog een paar prachtige hanen te paraderen.
Een beestenboel maar geen bruid.
De vader had open gedaan en zei: "wil je even binnen wachten, want ze zit nog bij de kapper, ik ga haar even halen". En weg was hij weer.
Nu ben ik niet bang voor keffende hondjes, ik had mijn hand losjes voor hun koppies gehouden en ze bemoedigend geaaid. Maar je zal het maar wel zijn.
Het bruidje had ik voor een proef make-up die dinsdag daarvoor in mijn salon gehad.

Lees verder..

Gepubliceerd op 15 mei 2015 om 23:11

Tags:
Categorie: Kleurenanalyse

Kaas en Kleur op de Margriet Winterfair

De opdracht
Maaslander kaas had ik wel eens gekocht in de supermarkt en van de Margriet Winterfair had ik wel eens gehoord maar ik was er nog nooit geweest. Toen werd ik via via door een reclamebureau benaderd met de boodschap: Maaslander heeft voor de verpakking van zijn 30+ kaas vier nieuwe kleuren verzonnen en die willen ze op de Margriet Winterfair laten zien. Daarvoor had het bureau bedacht om de nieuwe kleuren door Kleurstylistes te laten promoten en de vraag aan mij was:

Lees verder..

Categorie: Kleurenanalyse - Kledingadvies - Karakteranalyse

Partner Gezocht

Hij was lang en jongensachtig en zei: "mijn ex-vrouw kocht altijd mijn kleren en nu... nu weet ik het niet meer".

Hij had eerder als enige man tussen 11 vrouwen bij mij in een workshop gezeten en de kleding die hij toen droeg was nogal jongensachtig.

Had hem daarom wat stoerdere kledingstijltips meegegeven. Toch wilde hij nu een persoonlijk Kleur- en Kledingadvies.

De Kleur- en Kledinganalyses vond hij top.

Zijn meegebrachte kleding hebben we verdeeld in "goed, niet goed en weg ermee".

Door een uitleg over de karakteranalyse met wat aanwijzingen ging hij begrijpen wat er in zijn huwelijk mis was gegaan en kreeg hij een beeld van het type vrouw dat beter bij hem zou kunnen passen.

Hij keek mij aan alsof ik de reddende engel was en zei: "jij weet welk type vrouw bij mij past, dus als je ooit zo'n vrouw voor me weet, dan hou ik me aanbevolen".

Zo vertrok hij als een opgetogen kind, blij met de kleur en kledingtips en een positief toekomstbeeld.

Hij stuurde me later een mail, vol enthousiasme, dat hij er zo'n goed gevoel van had gekregen.

Vertelde over de eerste dag op kantoor in zijn nieuw geadviseerde outfit, over de complimenten die dat had opgeleverd en dat hij er zo'n plezier in had.

Ook ik kreeg alle lof over hoe hij het gevonden had. Ik ging er bijna van naast mijn schoenen lopen. Ook dacht ik blij: "die nieuwe partner komt er ook nog wel voor hem".

 

Lees verder..

Deel BeauyColour met vrienden
Vind BeautyColour leuk
Volg BeautyColour
Privacyverklaring  |  safira